• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Hoe je een speciale profielafbeelding kunt maken en gebruiken (missies en beloningen van Nintendo Switch Online)

    In dit artikel lees je hoe je platina punten van My Nintendo inwisselt voor afbeeldingsstukjes waarmee je een eigen, speciale profielafbeelding kunt maken.

    Informatie

    Gebruikers met een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap kunnen hun platina punten inwisselen voor verschillende afbeeldingsstukjes waarmee ze eigen unieke afbeeldingen kunnen maken voor hun Nintendo Switch-profiel.

    Je kunt platina punten verzamelen door My Nintendo-missies te voltooien. Als je een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt, zijn er ook speciale wekelijkse en maandelijkse My Nintendo-missies beschikbaar, waarmee je meer manieren hebt om punten te verzamelen.

    Je hebt een actief, betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om punten in te wisselen voor afbeeldingsstukjes. Nadat een afbeeldingsstukje aan je collectie is toegevoegd, blijft het echter voor je beschikbaar, zelfs als je geen actief lidmaatschap meer hebt.

    Wat kun je doen

    1. Zorg dat de systeemsoftware van je Nintendo Switch-systeem is bijgewerkt naar de meest recente versie.
    2. Start Nintendo Switch Online op via het HOME-menu en kies de gebruiker die de afbeeldingsstukjes zal ontvangen.
    3. Kies MISSIES EN BELONINGEN.
      • De afbeeldingsstukjes die momenteel verkrijgbaar zijn, worden rechts weergegeven.
      • De afbeeldingsstukjes hebben elke maand een ander thema. De verkrijgbare stukjes worden wekelijks bijgewerkt.
    4. Gebruik de L- en R-knoppen om langs de verschillende games te scrollen en de bijbehorende afbeeldingsstukjes te bekijken die actueel verkrijgbaar zijn.
    5. Kies het afbeeldingsstukje dat je wilt hebben, en kies daarna PUNTEN INWISSELEN om er platina punten voor in te wisselen en het aan je afbeeldingencollectie toe te voegen.
      • Er zijn drie soorten afbeeldingsstukjes: personages, achtergronden en kaders.
      • Er zijn algemene kaders en achtergrondkleuren verkrijgbaar waar je geen platina punten voor hoeft te gebruiken, maar je kunt ook platina punten inwisselen voor kaders en achtergronden die specifiek van de betreffende game zijn. Je kunt de afbeeldingsstukjes niet combineren met de profielafbeeldingen in de systeeminstellingen of op je gebruikerspagina.
      • Afbeeldingsstukjes kunnen alleen worden gecombineerd met andere stukjes van dezelfde game. Je kunt bijvoorbeeld geen stukjes van Animal Crossing: New Horizons combineren met stukjes van Super Mario Odyssey.
    6. Nadat je punten hebt ingewisseld voor alle afbeeldingsstukjes die je wilt, kies je het pictogram in de rechterbovenhoek om naar je afbeeldingencollectie te gaan.
      • In de afbeeldingencollectie gebruik je de L- en R-knoppen om te wisselen tussen het afbeeldingenscherm, dat de speciale afbeeldingen bevat die je al hebt gemaakt, en het afbeeldingsstukjesscherm, dat de afbeeldingsstukjes bevat die je hebt ontvangen.
    7. Er zijn twee manieren waarop je een nieuwe afbeelding kunt maken:
      • Kies het +-symbool in het afbeeldingenscherm en daarna de game waarvan je afbeeldingsstukjes wilt gebruiken. Er worden enkele voorbeeldstukjes uit die game getoond. Je kunt een van deze afbeeldingen gebruiken of EIGEN AFBEELDING MAKEN kiezen om zelf de andere stukjes te kiezen.
      • Kies in het afbeeldingsstukjesscherm de game waarvan je afbeeldingsstukjes wilt gebruiken. Kies vervolgens het afbeeldingsstukje dat je wilt gebruiken, en vervolgens IN AFBEELDING GEBRUIKEN. Er worden enkele voorbeeldafbeeldingen getoond waarin dit stukje is gebruikt. Je kunt een van deze afbeeldingen gebruiken of EIGEN AFBEELDING MAKEN kiezen om zelf de andere stukjes te kiezen.
    8. Kies het kader, het personage en de achtergrond die je voor je eigen afbeelding wilt gebruiken, en kies daarna OKÉ om de afbeelding te maken.
      • Elk afbeeldingsstukje kan alleen worden gebruikt met andere afbeeldingsstukjes van dezelfde game of met de algemene kaders en achtergronden.
      • Als het personagestukje als een eigen achtergrond heeft, kun je er mogelijk geen aparte achtergrond voor gebruiken.
    9. De nieuwe afbeelding wordt aan je collectie toegevoegd.
      • Er kunnen maximaal 100 profielafbeeldingen in je afbeeldingencollectie worden opgeslagen.
    10. Nadat je de afbeelding hebt gemaakt, kun je hem in je afbeeldingencollectie instellen als je profielafbeelding.
      • Eigen profielafbeeldingen die op deze manier zijn gemaakt, kun je alleen via Nintendo Switch Online in het HOME-menu als je profielafbeelding instellen. Ze verschijnen niet als opties wanneer je je profielafbeelding wijzigt in de systeeminstellingen of op je gebruikerspagina.
      • Nadat je een eigen afbeelding hebt gemaakt, kun je deze ook nog bekijken en gebruiken als je geen actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap meer hebt.
      • Gemaakte afbeeldingen worden per Nintendo-account beheerd. Als je dezelfde Nintendo-account aan meerdere Nintendo Switch-systemen hebt gekoppeld, verschijnen de afbeeldingen op elk van die systemen.
      • Je kunt je afbeeldingsstukjes niet delen met andere Nintendo-accounts.