• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Je gebruikersgegevens overdragen

    Overzicht:

    Door je gebruikersgegevens en opgeslagen gegevens over te dragen, kun je je gebruikersprofiel en de daarbij behorende opgeslagen gegevens en Nintendo eShop-aankopen van het ene systeem in de Nintendo Switch-familie naar het andere overdragen. Gegevens worden per gebruiker overgezet.
    ss_user_migration_overview_1014x300.png

    Belangrijk:

    • Om gebruikersgegevens en opgeslagen gegevens over te dragen heb je een oorspronkelijk systeem en een doelsysteem nodig.
    • Beide systemen moeten bijgewerkt zijn naar systeemmenu-versie 4.0.0 of nieuwer, moeten verbonden zijn met het internet en moeten in de buurt van elkaar zijn voor lokale communicatie.
    • Er moet een Nintendo-account gekoppeld zijn aan de gebruikersaccount die je wilt overdragen vanaf het oorspronkelijke systeem. Deze Nintendo-account kan niet gekoppeld zijn aan een gebruikersaccount op het doelsysteem wanneer je met de overdracht begint.
    • Het doelsysteem kan niet meer dan zeven verschillende gebruikers hebben op het moment van de gegevensoverdracht. (Er moet ruimte zijn voor een extra gebruiker op het doelsysteem.)
    • Er moet voldoende vrije ruimte zijn in het systeemgeheugen van het doelsysteem om de overgedragen gegevens te ontvangen.
    • Als het proces is voltooid, zullen de gebruikersgegevens, de bijbehorende opgeslagen gegevens en de software die met de overgedragen gebruikersaccount is gekocht niet meer beschikbaar zijn op het oorspronkelijke systeem.
    • Opgeslagen gegevens van verschillende gebruikers kunnen niet worden samengevoegd of onderling worden overgedragen.

    Let op

    Opgeslagen gegevens die door alle gebruikers op het systeem worden gedeeld, waaronder opgeslagen gegevens van Animal Crossing: New Horizons, worden niet overgedragen met dit proces.

    Volg deze stappen:

    Op het oorspronkelijke systeem:
    1. Kies SYSTEEMINSTELLINGEN > GEBRUIKER > GEBRUIKER OVERDRAGEN in het HOME-menu.
    2. Kies VERDER, nogmaals VERDER en daarna OORSPRONKELIJK SYSTEEM om aan te geven dat de gegevens vanaf dit systeem worden overgedragen.
    3. Kies VERDERGAAN en ga dan verder met de voorbereidingen op het doelsysteem.

    Op het doelsysteem:

    1. Kies SYSTEEMINSTELLINGEN > GEBRUIKER > GEBRUIKER OVERDRAGEN in het HOME-menu.
    2. Kies VERDER, nogmaals VERDER en daarna DOELSYSTEEM om aan te geven dat de gegevens naar dit systeem worden overgedragen.
    3. Kies INLOGGEN en kies om in te loggen met het e-mailadres van je Nintendo-account of je inlog-ID.
    4. Voer het e-mailadres of de inlog-ID voor je Nintendo-account in, voer daarna het wachtwoord in en kies INLOGGEN > VOLGENDE.

    Op het oorspronkelijke systeem:

    1. Wacht tot het doelsysteem is gevonden en kies daarna OVERDRAGEN.
    2. De overdrachtsprocedure begint. Wacht tot de procedure voltooid is.
    3. Na de overdracht kies je STOPPEN om de procedure te beëindigen.
      • Als er na de overdracht geen gebruikers meer zijn op het systeem, wordt er een tijdelijke gebruikersaccount aangemaakt.

    Gerelateerde categorieën