• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    "Je kunt tijdelijk niet online spelen, omdat je onlinesessies herhaaldelijk plotseling zijn onderbroken." (Nintendo Switch Sports)

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als je Nintendo Switch Sports niet online kunt spelen en het volgende bericht te zien krijgt: "Je kunt tijdelijk niet online spelen, omdat je onlinesessies herhaaldelijk plotseling zijn onderbroken. Controleer je netwerkomgeving en probeer het later nog eens."

    Informatie

    Om een comfortabele online speelomgeving te bieden, is Nintendo Switch Sports zo ontworpen dat het gedurende een bepaalde tijd niet mogelijk is om online te spelen als een gebruiker de verbinding meerdere keren verbreekt tijdens online spelen, ongeacht of dit al dan niet opzettelijk is.

    Wat kun je doen

    Wacht even tot je weer online kunt spelen. In de tussentijd kun je van andere functies van Nintendo Switch Sports blijven genieten.

    Om deze tijdelijke beperking te vermijden, moet je proberen de verbinding met een online wedstrijd niet te verbreken of de wedstrijd niet te verlaten tot nadat deze afgelopen is. Als je netwerkverbinding onbedoeld wordt verbroken tijdens online spelen, volg dan onze stappen om je netwerkomgeving te verbeteren.