• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Foutcode: 9001-2471

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als je, tijdens het maken van een aankoop via de officiële Nintendo-website, de foutcode 9001-2471 ontvangt met de melding "Deze creditcard kan niet worden gebruikt. Controleer of de kaart geldig is."

    Belangrijk

    • De betalingsmethode die gebruikt wordt om een aankoop te maken op de officiële Nintendo-website moet overeenkomen met het land/regio van de Nintendo-account die je gebruikt.
    • Als er een Nintendo eShop bestaat voor jouw land/regio, werken creditcards uit je land/regio niet in de Nintendo eShop van een ander land/regio. (Creditcards die zijn uitgegeven in een Europees land werken bijvoorbeeld alleen in de Nintendo eShop voor Europa.)

    Wat kun je doen

    1. Zorg dat het land/regio van je Nintendo-account is ingesteld op het land/regio waar je woont en dat je de officiële Nintendo-website voor jouw land/regio gebruikt.
    2. Gebruik een creditcard die is uitgegeven voor het land/regio waar je woont om de aankoop te maken.
    3. Als het probleem zich blijft voordoen, kun je proberen een andere creditcard of betaalkaart te gebruiken of gebruikmaken van Nintendo eShop Cards of PayPal om tegoed toe te voegen en de aankoop te maken.