• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Niet mogelijk om in te loggen op een Nintendo-account of er een aan te maken via een Nintendo-app op een iOS-apparaat (iPhone, iPad enz.)

  De informatie op deze pagina kan je helpen wanneer het niet je niet lukt om in te loggen op een Nintendo-account of er een aan te maken via een Nintendo-app op een iOS-apparaat, zoals een iPhone, iPad of iPod.

  Belangrijk:

  • Houd er rekening mee dat we de mogelijkheid om op een Nintendo-account in te loggen of er een aan te maken met een Google- of Apple-account via een Nintendo-app op een iOS-apparaat hebben verwijderd, in overeenstemming met de iOS App Store-controlerichtlijnen. Dit betekent dat wanneer je mobiele Nintendo-apps zoals Mario Kart Tour op een iOS-apparaat gebruikt, je nu alleen kunt inloggen met het e-mailadres en wachtwoord voor je Nintendo-account.
  • De mogelijkheid om in te loggen op een Nintendo-account of er een aan te maken met een Google- of Apple-account op een iOS-apparaat, bestaat nog steeds wanneer je Safari of een andere internetbrowser gebruikt.

  Om op je Nintendo-account in te loggen via een Nintendo-app op een iOS-apparaat moet je het e-mailadres en wachtwoord voor je Nintendo-account gebruiken. Je hebt deze inloggegevens mogelijk ingesteld bij het aanmaken van je Nintendo-account, maar als je voorheen een andere inlogmethode hebt gebruikt (een Google- of Apple-account), dan kun je je e-mailadres en wachtwoord instellen via Safari of een andere internetbrowser.

  Wat je kunt doen

  Heb je al een wachtwoord voor je Nintendo-account ingesteld?

   

  Als het je niet lukt om in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord, volg dan deze stappen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

  1. Als je nog geen wachtwoord voor je Nintendo-account hebt ingesteld, dan kun je WACHTWOORD VERGETEN? kiezen wanneer je in de app wordt gevraagd om je inloggegevens in te voeren, en deze stappen volgen om een nieuw wachtwoord in te stellen.
  2. Je kunt ook met Safari of een andere internetbrowser naar de Nintendo-accountwebsite gaan.
  3. Log in op je Nintendo-account met je gebruikelijke inlogmethode.
  4. Kies WIJZIGEN naast 'E-mailadres' in je gebruikersinformatie om het e-mailadres te bekijken dat je voor je Nintendo-account hebt geregistreerd.
   • Als je je geregistreerde e-mailadres wilt wijzigen, kies dan VERSTUREN en voer de bevestigingscode in die naar je e-mailadres is verstuurd.
  5. Kies INLOG- EN BEVEILIGINGSINSTELLINGEN en daarna BEWERKEN naast 'Wachtwoord wijzigen'.
  6. Kies WACHTWOORD VERGETEN? gevolgd door VERSTUREN om een bevestigingscode te ontvangen waarmee je een wachtwoord kunt instellen.
  7. Ga terug naar de app die je op je iOS-apparaat gebruikt, en voer het e-mailadres en wachtwoord in die je voor je Nintendo-account hebt gekozen.