• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Zo werk je Super Mario RPG bij

    Volg onderstaande stappen om een update uit te voeren voor Super Mario RPG& of de updategeschiedenis te bekijken.

    Let op

    Op 13 december 2023 is er voor Super Mario RPG een nieuwe software-update uitgegeven. Download en installeer deze update terwijl je Nintendo Switch-systeem met het internet is verbonden.

    Voltooi de volgende stappen

    1. Zorg dat het Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet.
    2. Selecteer in het HOME-menu het pictogram van de software die je wilt updaten zonder de software daadwerkelijk te starten.
    3. Druk op de plusknop of de minknop en kies vervolgens SOFWARE-UPDATE, gevolgd door VIA HET INTERNET.
    4. Zodra de update is geïnstalleerd, wordt het nieuwste versienummer weergegeven op het beginscherm.

    Updategeschiedenis

    Versie 1.0.1 (uitgebracht op 13 december 2023)

    Problemen opgelost voor de gameprogressie

    Als je de volgende problemen al eens bent tegengekomen, dan zal het downloaden van deze updategegevens de problemen oplossen.

    • Er is een probleem opgelost waarbij na het evenement waarbij je Paratroopa's in Monsterdorp tegenkwam, de voortgang van de game soms werd geblokkeerd omdat de Paratroopa's niet op Laatstland verschenen.
    • Er is een probleem opgelost waarbij, na afloop van een gevecht met een vijand in het Paddenstoelenrijk, de voortgang van de game soms werd geblokkeerd omdat er onmiddellijk daarna een ander gevecht begon.
    • Er is een probleem opgelost waarbij tijdens een gebeurtenis in Bruidsburg de voortgang van de game soms werd geblokkeerd omdat Mario verrast bleef.
    • Er is een probleem opgelost in Bowsers Kasteel in het gedeelte met zes deuren, waarbij het soms niet mogelijk was om deuren vijf en zes binnen te gaan.
      • Opmerking: als het bovenstaande probleem zich voordoet, wordt het probleem opgelost door het gedeelte met de zes deuren te verlaten en weer terug te keren.
    • Er is een probleem opgelost in het scheepswrak in het gebied met een hoop kanonnen waarbij de voortgang van de game soms werd geblokkeerd omdat Mario verrast bleef.
    • Er is een probleem opgelost waarbij tijdens het stampen op een shogun in Laatstland de voortgang van de game soms werd geblokkeerd omdat het scherm niet veranderde.

    Andere opgeloste problemen

    • Er is een probleem opgelost waarbij bij het gebruik van Gedachtenlezer op Strohoofden en Zerkers de berichten werden verwisseld.