• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Uitloggen bij een Nintendo-account

  Instructies voor het uitloggen bij een Nintendo-account op een pc of smartapparaat.

  Aanvullende informatie:

  • Als meerdere mensen gebruikmaken van je smartapparaat of pc, zorg er dan voor dat alle accounts die zijn verbonden met een Nintendo-account, zijn uitgelogd (zoals Apple ID of Google). Anders denkt de browser misschien dat je nog bent ingelogd.

  Wat kun je doen:

  1. Om in je browser uit te loggen bij je Nintendo-account ga je naar accounts.nintendo.com.
  2. Selecteer je gebruikersnaam in de hoek rechtsboven om het menu te openen, wanneer je bent ingelogd op een Nintendo-account.
  3. Klik op ''Uitloggen'' om uit te loggen bij je Nintendo-account.
   • Om uit te loggen bij meerdere browsers en apparaten ga je naar accounts.nintendo.com en kies je INLOG- EN BEVEILIGINGSINSTELLINGEN in je profiel, gevolgd door BEKIJKEN bij 'Inloggeschiedenis'. Je kunt uitloggen op alle apparaten, of specifieke apparaten kiezen waar je in de laatste 30 dagen op hebt ingelogd.
  4. Als je een socialenetwerkdienst hebt verbonden aan je Nintendo-account, zorg er dan voor dat je hierop ook bent uitgelogd op je pc of smartapparaat.
   • Voor Google en/of Apple ID - ga naar de website(s) die zijn verbonden aan je Nintendo-account en log uit bij iedere website. Als je niet weet hoe je bij een bepaalde website moet uitloggen, raadpleeg dan het hulpcentrum van deze website voor hulp.

  Gerelateerde categorieën