• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Zo stel je beperkingen in de Nintendo eShop in

  Instructies voor het beheren van aankoopbeperkingen op het Nintendo Switch-systeem of de officiële Nintendo-website.

  Belangrijk: Als je nog geen toezicht houdt op de account waarvoor je beperkingen wilt instellen, moet je het volgende doen:

  Aanvullende informatie:

  • ouderlijk toezicht dat is ingesteld via de Nintendo-account geldt niet voor de winkels op de Wii U, Nintendo 3DS, Wii en Nintendo DSi. Wellicht komt onze informatie over het instellen van het ouderlijk toezicht op Wii U, Nintendo 3DS, Wii of Nintendo DSi ook van pas.
  • Beperkingen voor aankopen op de Nintendo Switch en de officiële Nintendo-website kunnen alleen worden ingesteld door de Nintendo-account van een ouder/voogd in een Nintendo-accountfamiliegroep.
  • Een ouder/voogd kan aankoopbeperkingen, waaronder automatische verlenging, beheren voor alle Nintendo-accounts die gekoppeld zijn aan of aangemaakt zijn door de Nintendo-account van de ouder/voogd.

  Volg deze stappen:

  1. Log in op je bestaande Nintendo-account als ouder of voogd om toegang te krijgen tot je Nintendo-accountinstellingen.
  2. Kies FAMILIEGROEP.
  3. Je ziet een overzicht van alle accounts waarover je toezicht houdt in de familiegroep. Kies de Nintendo-account waarvan je de beperkingen wilt beheren.
  4. Kies de instellingen die je wilt aanpassen:
   • Uitgaven beperken - Vink het vakje aan om aankopen en automatische verlengingsopties uit te schakelen in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch én op de officiële Nintendo-website.
   • Aankopen beperken op basis van leeftijd - Vink het vakje aan om de content te beperken die te zien is in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch. Content wordt automatisch beperkt op basis van de leeftijd van de speler.
  5. Kies WIJZIGINGEN OPSLAAN om de wijziging te bevestigen.