• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Zo verander je de besturing in The Legend of Zelda™: Skyward Sword HD

  In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je gewenste besturing kiest in The Legend of Zelda™: Skyward Sword HD.

  Opmerking

  • Bewegingsbesturing is alleen beschikbaar wanneer je in de tv-stijl of tafelstijl speelt met twee losse Joy-Con-controllers.
  • Als je met de bewegingsbesturing speelt, richt de rechter-Joy-Con-controller dan op het midden van het scherm en druk op de Y-knop wanneer je wilt kalibreren voor nauwkeurigere bewegingsbesturing.

  The Legend of Zelda™: Skyward Sword HD biedt meeslepende zwaardaanvallen, waarbij Links zwaardbewegingen in de game overeenkomen met de richting waarin jij de Joy-Con-controllers beweegt in de bewegingsbesturingsstand of op de bewegingen van de rechterstick in de knoppenbesturingsstand.

  Wat moet je doen

  Wil je spelen met bewegingsbesturing of knoppenbesturing?

  De game begint standaard met de bewegingsbesturing als je begint met twee losse Joy-Con-controllers. Als je de game bent begonnen met de knoppenbesturing en wilt overschakelen naar bewegingsbesturing, kun je de onderstaande stappen volgen.

  1. Synchroniseer een Joy-Con (L) en een Joy-Con (R) met je Nintendo Switch-systeem.
  2. Druk tijdens het spelen op de plusknop om het Uitrusting-menu te openen, ga naar INSTELLINGEN en kies BEWEGINGSBESTURING.
   • Je kunt het Instellingen-menu ook openen via het bestandskeuzescherm voor je je opslagbestand opent.

  De game begint standaard met de knoppenbesturing als je begint in de handheldstijl of met een Nintendo Switch-Pro-controller.

  Als je de game bent begonnen met de bewegingsbesturing en wilt overschakelen naar knoppenbesturing, druk je op de plusknop om het Uitrusting-menu te openen. Vervolgens open je de INSTELLINGEN en kies je KNOPPENBESTURING. Je kunt het Instellingen-menu ook openen via het bestandskeuzescherm voor je je opslagbestand opent.