• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    De back-upcodes voor de tweestapsverificatie van je Nintendo-account bekijken

    Instructies voor het bekijken van de back-upcodes van de verificatie in twee stappen, of om nieuwe codes aan te maken wanneer je al je back-upcodes gebruikt hebt.

    Voltooi de volgende stappen

    1. Ga naar de Nintendo-accountwebsite en log in op je Nintendo-account.
    2. Kies INLOG- EN BEVEILIGINGSINSTELLINGEN, scrol naar de sectie Verificatie in twee stappen en kies BEWERKEN.
    3. Wellicht moet je je identiteit bevestigen door opnieuw je wachtwoord in te voeren en/of je e-mailadres te verifiëren.
      • Vul je wachtwoord in als daar om gevraagd wordt en kies OKÉ.
      • Als er gevraagd wordt om je e-mailadres te verifiëren, kies dan VERSTUREN zodat er een bevestigingscode kan worden verstuurd naar het e-mailadres dat geregistreerd staat in je Nintendo-account. Vul de bevestigingscode uit de e-mail in en kies INVOEREN.
    4. Wellicht heb je een extra code nodig om de tweestapsverificatie te voltooien. Open de Google Authenticator-app op je smartphone of tablet, voer de code in die wordt weergegeven en kies INVOEREN.
      • Als je momenteel geen toegang hebt tot de app, kies dan JE IDENTITEIT BEVESTIGEN VIA EEN ANDERE METHODE en gebruik een van de back-upcodes die verstrekt werden toen de tweestapsverificatie in eerste instantie werd ingesteld. (Als het goed is, heb je deze op een veilig plaats opgeslagen.)
      • Als je momenteel geen toegang hebt tot je back-upcodes, kies dan JE IDENTITEIT BEVESTIGEN VIA EEN ANDERE METHODE in het scherm waar je de back-upcode kunt invoeren. Er wordt een verificatiecode naar het e-mailadres van je Nintendo-account gestuurd. Voer deze code in en kies INVOEREN.
    5. Kies BACK-UPCODES BEKIJKEN.
    6. Als je nieuwe back-upcodes wil aanmaken, kies dan NIEUWE CODES AANMAKEN, bekijk de informatie over het genereren van nieuwe back-upcodes, en kies nogmaals NIEUWE CODES AANMAKEN.
      • Zorg ervoor dat je de nieuwe back-upcodes op een veilige plaats bewaart.