• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Inloggen op een Nintendo-account met een toegangssleutel niet mogelijk

    De informatie op deze pagina kan je helpen als het je niet lukt om op je Nintendo-account in te loggen met een toegangssleutel.

    Wat je kunt doen

    1. Om in te loggen met een toegangssleutel moet je eerder een toegangssleutel hebben geregistreerd op een compatibel apparaat. Als je probeert in te loggen met een apparaat dat niet compatibel is met toegangssleutels, verschijnt mogelijk het bericht 'Je kunt geen toegangssleutels gebruiken op dit apparaat'.
    2. Bij het inloggen met een toegangssleutel moet je het apparaat gebruiken waarop die toegangssleutel is geregistreerd. Als je probeert in te loggen met een apparaat waarop geen van je toegangssleutels geregistreerd is, verschijnt mogelijk het bericht 'Het inloggen met een toegangssleutel is mislukt. Gebruik in plaats daarvan een wachtwoord om in te loggen'.
      • Gebruik een van de andere inlogmethodes om in te loggen, waaronder een ander apparaat, in het geval dat je meerdere geregistreerde toegangssleutels hebt.
    3. Als je het apparaat waarop je toegangssleutel is geregistreerd, kwijt bent of het om een andere reden niet kunt gebruiken, gebruik dan een ander apparaat met een geregistreerde toegangssleutel of een van de andere inlogmethodes om in te loggen, en wis daarna de toegangssleutel voor het apparaat dat je niet kunt gebruiken.
    4. Als je het apparaat gebruikt waarop de toegangssleutel is geregistreerd, maar de toegangssleutel om een of andere reden niet werkt, neem dan contact op met de betreffende klantenservice voor je apparaat (Google of Apple) voor verdere hulp. In de tussentijd kun je inloggen via een van de andere inlogmethodes, waaronder een ander apparaat, in het geval dat je meerdere geregistreerde toegangssleutels hebt.