• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Waarom heb ik een e-mail met de titel "Je Nintendo-account is verwijderd" ontvangen?

    De informatie in dit artikel kan je helpen als je een e-mail hebt ontvangen waarin staat dat je de verwijdering van je Nintendo-account of een kinderaccount in gang hebt gezet, of dat de Nintendo-account op een bepaalde datum definitief zal worden verwijderd.

    Belangrijke informatie

    E-mails over Nintendo-accounts worden altijd verzonden vanaf no-reply@accounts.nintendo.com. Mocht je dit nog niet hebben gedaan, voeg dit e-mailadres dan toe aan je adresboek en de lijst met veilige afzenders, om te zorgen dat je altijd de betreffende e-mails ontvangt.

    Informatie

    Deze e-mails worden automatisch verzonden om je eraan te herinneren dat je ervoor hebt gekozen om je Nintendo-account of de Nintendo-account van een kind in je familiegroep te verwijderen.

    Wat je kunt doen

    Heb je de betreffende Nintendo-account bewust verwijderd?

     

    Als je de in de e-mail vermelde Nintendo-account bewust hebt verwijderd, hoef je verder niets te doen. De Nintendo-account zal op de in de e-mail vermelde datum worden verwijderd.

    • Houd er rekening mee dat je mogelijk meer automatische herinneringsmails ontvangt naarmate de verwijderingsdatum dichterbij komt.

    Als je de Nintendo-account niet wilt verwijderen, dan kun je de Nintendo-account reactiveren zolang de verwijderingsdatum die in de e-mail staat, nog niet is aangebroken.

    Belangrijke informatie

    Als je bezorgd bent dat je Nintendo-account mogelijk voor anderen toegankelijk is of is bezocht door een ongeoorloofde gebruiker die de verwijdering in gang heeft gezet, bekijk dan na het reactiveren van de Nintendo-account onze aanbevelingen in de Nintendo-account-herstelprocedure om je wachtwoord bij te werken en je Nintendo-account te beveiligen.