• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Games voor alle gelegenheden

  Er zijn allerlei soorten games verkrijgbaar voor Nintendo-systemen: actiegames waarvoor je snelle reflexen moet hebben, games voor meerdere spelers waarin je samen met of juist tegen anderen speelt, en puzzelgames waarin je verstand op de proef wordt gesteld. Het maakt niet uit wat voor games je kind het liefst speelt, of hoeveel ervaring je kind heeft. Nintendo heeft voor alle systemen games die voor iedereen geschikt zijn.


  CI7_ParentsSection_Games_GamesForAllOccasions_Layton.png

  Als je zin hebt in een rustige game waarbij je verstand moet gebruiken, dan zijn puzzelgames precies wat je nodig hebt. Bij strategiegames moet je ook goed nadenken en vooruit plannen, terwijl je in simulatiegames vaak de kans hebt om je eigen wereld te creëren met eigen regels. Educatieve software kan worden gebruikt als aanvulling op onderwerpen die op school worden behandeld.


  CI7_ParentsSection_Games_GamesForAllOccasions_Nintendogscats.png

  Kinderen die op zoek zijn naar een volledig nieuwe ervaring, kun je misschien blij maken met lifestyle-games, waarin alles draait om muziek, gezondheid en sport, koken of dieren. Als ze een echte uitdaging aan willen gaan, dan kunnen ze door middel van games een vreemde taal leren!


  CI7_ParentsSection_Games_GamesForAllOccasions_Pikachu.png

  RPG's (role-playing games) en avonturengames zijn perfect als je kind nieuwe werelden wil ontdekken en verkennen. Deze games zijn gevuld met personages met verschillende achtergronden en uitgebreide verhaallijnen. In RPG's moeten spelers vaak ook samenwerken met anderen, omdat je teams moet vormen die in alle (gevechts)situaties over de juiste eigenschappen beschikken.


  CI7_ParentsSection_Games_GamesForAllOccasions_Kirby.png

  Spelers die snel van start willen gaan, kunnen zich uitleven met platform-, actie- en speelhalgames. Zulke games zijn meestal eenvoudig te besturen en kunnen heel goed kortere tijd gespeeld worden. Dat betekent niet dat al die games makkelijk zijn! Vaak heb je hiervoor een goede hand-oogcoördinatie nodig. Zo moet je in veel platformgames bijvoorbeeld nauwkeurig springen om aan het eind van elk level het doel te bereiken. In veel shooters ligt het tempo erg hoog en heb je veel concentratievermogen nodig om vijanden te ontwijken en aan te vallen.


  CI7_ParentsSection_Games_GamesForAllOccasions_Sports.png

  Sport- en racegames kun je ook gemakkelijk kortere of langere tijd spelen, dus dit soort games is ideaal als je kind op zoek is naar een vriendschappelijke uitdaging!


  CI7_ParentsSection_Games_GamesForAllOccasions_Party.png

  Ten slotte is het leuk om met het hele gezin een partygame of een bordspel te spelen. Deze games zijn vaak het leukst als je ze met meerdere mensen speelt. Speel tegen anderen, of werk juist samen! Vaak zijn deze games erg gevarieerd, doordat ze uit verschillende minigames bestaan.