• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Wat is Miiverse?

  CI_miiverse_logo.png

  Miiverse is een netwerkdienst waarmee spelers elkaar via hun Mii-personages kunnen ontmoeten. Spelers kunnen hun ervaringen met de wereld delen door middel van posts en handgeschreven berichten, reacties lezen over games die ze interessant vinden, en spelers zoeken die dezelfde games leuk vinden. Op de Wii U kun je ook persoonlijke berichten uitwisselen via Miiverse met de spelers in je vriendenlijst. Gebruikers kunnen ongepaste content direct via Miiverse melden.


  Ouders kunnen de toegang tot Miiverse beperken via het ouderlijk toezicht. Om Miiverse te kunnen gebruiken moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

  CI7_ParentsSection_Online_OnlineFeatures_Miiverse_3DS_nlNL.png

  Op de verschillende Nintendo 3DS-systemen of op de Wii U heb je op elk gewenst moment toegang tot Miiverse. Druk op de HOME-knop om naar het HOME-menu te gaan en raak het Miiverse-pictogram aan om Miiverse te openen. Je kunt dan community's bezoeken, reacties posten en op anderen reageren. In het overzicht kun je ook de activiteiten bekijken van geregistreerde vrienden die je volgt.

  CI7_ParentsSection_Online_OnlineFeatures_Miiverse_WiiU_02_nlNL.png

  Als je naar Miiverse gaat terwijl je ondersteunde software gebruikt, dan ga je meteen naar de Miiverse-community's van de software. Daar kun je informatie over de game vinden of posts plaatsen om je ervaringen met anderen te delen. In veel ondersteunde games kun je ook een schermafbeelding uit het spel aan je posts toevoegen.

  CI7_ParentsSection_Online_OnlineFeatures_Miiverse_WiiU_01_nlNL.png

  In het Miiverse-profiel van elke gebruiker zie je zijn of haar naam, Nintendo Network ID en land. Gebruikers kunnen ook hun verjaardag, gebruikte Nintendo-systemen, ervaringsniveau en een profielboodschap weergeven. In het profiel van een gebruiker kun je ook zijn of haar posts zien, evenals de gebruikers die ze volgen en door wie ze gevolgd worden.