• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Wat kan ik beperken met het ouderlijk toezicht?

  Met het flexibele ouderlijk toezicht kun je het Wii-systeem aanpassen aan de leeftijd van je kind. Je kunt zo veel of weinig functies uitschakelen als je wilt, om het geschikt te maken voor jou en je kind. Zo kun je er bij jonge kinderen voor kiezen om de toegang tot veel van de functies te blokkeren, terwijl je voor een ouder kind individuele functies kunt uitschakelen, zonder het volledige systeem af te sluiten.

  De volgende functies kunnen worden beperkt met het ouderlijk toezicht. Door de pincode voor ouderlijk toezicht in te voeren als daarom wordt gevraagd, kunnen functies tijdelijk worden ingeschakeld. Houd er rekening mee dat de instellingen voor ouderlijk toezicht geen invloed hebben op Nintendo GameCube-games.

  Hoogste classificatie – Beperkt het gebruik van Wii-software op basis van leeftijdsclassificatie. Afhankelijk van de leeftijdsclassificatie wordt met deze instelling ook de aankoop van Wii-software in het Wii-winkelkanaal beperkt.

  Internetkanaal – Als je de Opera-browser gedownload hebt (indien beschikbaar) via het Wii-winkelkanaal, is het mogelijk om het gebruik van de browser toe te staan of te beperken.

  Gebruik van Wii Points – Deze optie regelt het gebruik van Wii Points, die gebruikt worden om downloadsoftware aan te schaffen in het Wii-winkelkanaal. Als deze instelling is ingeschakeld, dienen gebruikers de pincode voor het ouderlijk toezicht in te voeren wanneer Wii Points worden gebruikt om software te downloaden via het Wii-winkelkanaal. De aanschaf van Wii Points en het downloaden van gratis software worden met deze instelling niet beperkt.

  Als een gebruiker beperkte content probeert te spelen of te downloaden terwijl het ouderlijk toezicht is ingeschakeld, wordt de gebruiker gevraagd om het ouderlijk toezicht tijdelijk uit te schakelen met de pincode voor het ouderlijk toezicht. Elke keer dat een gebruiker toegang probeert te krijgen tot beperkte content, is de pincode voor ouderlijk toezicht benodigd.