• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Bezorging My Nintendo Store - Veelgestelde vragen

    Hier vind je veelgestelde vragen over de bezorging van My Nintendo Store.

    Veelgestelde vragen

    • Als de geschatte levertijd is verstreken en je artikel(en) nog niet zijn verscheept, kun je hier contact met ons opnemen. Als je het contactformulier al gebruikt, selecteer dan CONTACT OPNEMEN MET DE NINTENDO-KLANTENSERVICE.
    • Als je artikel(en) zijn verscheept, kun je de tracking van de bezorgdienst bekijken om de status van de levering te zien. Als er twee dagen of langer geen tracking-updates zijn, kun je hier contact met ons opnemen. Als je het contactformulier al gebruikt, selecteer dan CONTACT OPNEMEN MET DE NINTENDO-KLANTENSERVICE.

    • Als je bestelling beschadigd is aangekomen, raden we je aan om foto's te nemen van de verzenddoos en het beschadigde artikel en dit zo snel mogelijk te melden bij onze klantenservice. Als je het contactformulier al gebruikt, selecteer dan CONTACT OPNEMEN MET DE NINTENDO-KLANTENSERVICE.
    • Als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, meld dit dan zo snel mogelijk na ontvangst bij onze klantenservice. Als je het contactformulier al gebruikt, selecteer dan CONTACT OPNEMEN MET DE NINTENDO-KLANTENSERVICE.

    Helaas kun je je bestelling niet wijzigen nadat deze is geplaatst. Als je niet thuis bent om de bestelling aan te nemen, kun je, afhankelijk van de bezorgdienst, de levering opnieuw inplannen of je pakket laten bezorgen op een afhaalpunt in de buurt. Je verzendbevestigings-e-mail bevat meer informatie over de tracking-pagina van de bezorgdienst.


    Bekijk de status van je bestelling in je My Nintendo Store-account. Als de status van je bestelling op 'Completed' (voltooid) staat, kijk dan in je spam om te kijken of de e-mail daar terecht is gekomen. Als de status niet op 'Completed' staat, neem dan hier contact met ons op. Als je het contactformulier al gebruikt, selecteer dan CONTACT OPNEMEN MET DE NINTENDO-KLANTENSERVICE.


    • Als je was ingelogd met een Nintendo-account (of er een hebt aangemaakt) toen je de bestelling plaatste, kun je de status van je bestelling bekijken door in te loggen op de My Nintendo Store (met je Nintendo-account) en naar de sectie 'My Account' (mijn account) te gaan. In My Account kun je de sectie 'Orders' (bestellingen) bekijken.
    • Als je niet was ingelogd met een Nintendo-account (of er geen hebt aangemaakt) toen je de bestelling plaatste, ontvang je een e-mail als het artikel is verzonden. Je kunt je bestelling volgen door op de tracking-link te klikken in de verzendbevestigings-e-mail. Let op: na het plaatsen van de bestelling kan het tot 24 uur duren voor je bestelling vanuit het magazijn wordt verzonden.

    Om uw bestelling te annuleren, gaat u naar uw 'Mijn bestellingen' binnen uw 'Mijn Account' overzicht en kiest u de optie om uw bestelling te annuleren.

    Denk eraan dat als je bestelling al door ons magazijn is verwerkt voordat je je bestelling annuleert, we mogelijk niet kunnen voorkomen dat de producten naar je worden verzonden. In dergelijke gevallen kunnen de producten worden geretourneerd zodra ze zijn geleverd.


    Zorg dat je betalingsmethode voldoende saldo heeft en niet is verlopen.


    Ons klantenserviceteam heeft geen verdere informatie over de beschikbare voorraad. Hou de website in de gaten of klik op 'Notify me' (hou me op de hoogte) op de pagina van een uitverkocht artikel.


    Om de retourzending te regelen, gaat u naar uw 'Mijn bestellingen' binnen uw 'Mijn Account' overzicht en kiest u de optie om uw bestelling te retourneren.

    Zodra de retourzending is geregeld, ontvang je een postlabel. Dit moet je afdrukken en meenemen naar je plaatselijke postkantoor.


    Zodra we je artikel in ons magazijn hebben ontvangen, verwerken we je retourzending onmiddellijk en storten we het bijbehorende bedrag terug naar je betaalmethode. Afhankelijk van je bank kan dit tot 5 werkdagen duren, of in bepaalde gevallen langer.

    Als je je terugbetaling niet binnen 10 werkdagen hebt ontvangen, neem hier contact met ons op. Als je het contactformulier al gebruikt, selecteer dan CONTACT OPNEMEN MET DE NINTENDO-KLANTENSERVICE.