• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Everybody 1-2-Switch! – Veelgestelde vragen en probleemoplossingen

    Welke smartapparaten worden ondersteund in de telefoonstijl van Everybody 1-2-Switch!?

    iOS:

    • iPhones met iOS 11 of nieuwer
    • Aanbevolen browser: Safari 11.0 of nieuwer

    Android:

    • Apparaten met Android 7.0 of nieuwer
    • Aanbevolen browser: Google Chrome 48.0 of nieuwer

    Sommige spellen gebruiken zowel de versnellingsmeter als de gyroscoop van het smartapparaat, dus deze spellen kunnen niet worden gespeeld op apparaten die deze beide functies niet hebben.

    Opmerkingen:

    • We kunnen niet garanderen dat alle smartapparaten compatibel zijn, zelfs niet als ze aan de bovenstaande vereisten voldoen.
      • De game kan ook worden gespeeld op tablets, maar we kunnen niet garanderen dat hij er correct op werkt.
    • In bepaalde gevallen kan het mogelijk zijn dat de telefoonstijl niet correct werkt, afhankelijk van de prestaties of specificaties van het gebruikte smartapparaat of als gevolg van het gebruik van andere applicaties op het smartapparaat.
    • Als er een nieuwe versie van een OS of browser wordt uitgebracht, wordt deze mogelijk niet direct ondersteund in de telefoonstijl.

    Als ik in de telefoonstijl probeer te spelen, krijg ik het bericht “De camera kan niet worden gebruikt” en kan ik de game niet spelen.

    1. Het opnieuw laden van de browserpagina of het opnieuw opstarten van je browser lost dit probleem mogelijk op.
    2. Als dit probleem zich blijft voordoen, controleer dan in de instellingen van je smartapparaat en je browser of de browser toestemming heeft om de camera te gebruiken.

    Als ik in de telefoonstijl probeer te spelen, krijg ik het bericht “De juiste sensorwaarde kan niet worden gemeten".

    1. Dit bericht betekent waarschijnlijk dat je smartapparaat niet beschikt over een versnellingsmeter en een gyroscoop.
    2. Als je smartapparaat deze allebei heeft en je dit bericht toch ontvangt, zou het opnieuw laden van de browserpagina of het opnieuw opstarten van je browser het probleem kunnen oplossen.
    3. Als dit probleem zich blijft voordoen, controleer dan de instellingen van je smartapparaat en je browser.

    Als ik in de telefoonstijl probeer te spelen, krijg ik het bericht “De netwerkverbinding is verbroken” en kan ik de game niet spelen.

    De verbinding tussen je smartapparaat en het systeem is mogelijk instabiel. Probeer op je smartapparaat tussen mobiel gegevensverkeer en wifi te wisselen of controleer je netwerkomgeving, en scan daarna de QR-code opnieuw.

    Ik was met een grote groep in de telefoonstijl aan het spelen en toen werd de verbinding instabiel.

    De draadloze communicatie kan instabiel worden als een groot aantal smartapparaten allemaal worden verbonden met hetzelfde draadloze accesspoint.

    Splits de groep op tussen meerdere draadloze accesspoints of wissel op sommige smartapparaten naar mobiel gegevensverkeer, en probeer het daarna nog eens.

    Waarom kan ik niet meespelen in de telefoonstijl, zelfs niet nadat ik de QR-code op het spelscherm heb gescand?

    De verbinding tussen je smartapparaat en het systeem is mogelijk instabiel. Probeer op je smartapparaat tussen mobiel gegevensverkeer en wifi te wisselen of controleer je netwerkomgeving, en scan daarna de QR-code opnieuw.

    Waarom moet ik in de telefoonstijl mijn foto en mijn naam steeds opnieuw toevoegen?

    We raden je aan in een browser mee te spelen (zoals Safari of Google Chrome). Afhankelijk van hoe de QR-code wordt gescand, wordt de game mogelijk opgestart in de applicatie waarmee de QR-code is gescand, in plaats van in een browser. Als dit gebeurt, worden je ingevoerde gegevens mogelijk niet opgeslagen.

    • Voor iOS raden we je aan de standaard camera-app te gebruiken om QR-codes te scannen, niet de codescanner in het controlecentrum.
    • Voor Android raden we je aan de standaard camera-app te gebruiken om QR-codes te scannen, niet Google Lens.

    Als je geen QR-codes kunt scannen met de standaard camera-app van je smartapparaat, lees dan 'Ik heb geen app die QR-codes kan lezen. Hoe kan ik toch meespelen in de telefoonstijl?' hieronder.

    Ik heb geen app die QR-codes kan lezen. Hoe kan ik toch meespelen in de telefoonstijl?

    Gebruik onze tool waarmee je de QR-code kunt lezen via de browser van je smartapparaat:

    Verdere instructies kun je in de game vinden nadat je in de game een kamer hebt gemaakt, of in het pauzemenu. Deze tool is alleen bedoeld voor gebruik met smartapparaten.

    Hoe kan ik in de telefoonstijl een kamer verlaten of andere spelers uit de kamer wegsturen?

    Een kamer verlaten:

    • Je kunt een kamer waarin je meespeelt, verlaten door rechtsboven in het scherm van je smartapparaat het X-pictogram te kiezen.
    • Houd er rekening mee dat je een kamer niet kunt verlaten terwijl je een spel aan het spelen bent.

    Een andere speler uit de kamer wegsturen:

    • Druk op de plusknop of de minknop om het pauzemenu te openen, kies DEELNAMEBEPERKINGEN en kies daarna WEGSTUREN. Kies de speler die je weg wilt sturen, en bevestig je keuze.
    • Je kunt VERGRENDELEN kiezen om de kamer te sluiten voor nieuwe spelers.

    Kan ik in de telefoonstijl spelen terwijl ik de incognitomodus of privémodus  van mijn browser gebruik?

    Je kunt meespelen terwijl je de incognitomodus (Google Chrome) of privémodus (Safari) gebruikt. Houd er rekening mee dat als je het browsertabblad of de hele browserapp sluit, je foto en naam verloren gaan. Je moet ze de volgende keer dat je meespeelt, opnieuw toevoegen.

    Opmerking: de incognitomodus (Google Chrome) en de privémodus (Safari) zijn browserfuncties die voorkomen dat de browser bijhoudt wat je hebt bekeken of welke gegevens je hebt ingevoerd.