• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Grootmeester-tips voor The Legend of Zelda: heldenstrijd

    Word je steeds door de Moblins gemold? Vernederd door vleermuizen? The Legend of Zelda: heldenstrijd kan behoorlijk pittig zijn, maar geen nood: met onze handige tips kom je zeker als held uit de strijd.

    Om tijdens een missie de grootmeester-rang te halen, is het de kunst om het einde te halen zonder schade op te lopen. Zodra je een hart verliest is je kans op de titel verkeken, maar met deze tips moet het lukken als een ware grootmeester te strijden.

    Werp je in de actie

    Om te beginnen is het zaak om goed met je wapen te oefenen. Gebruik de Wii U GamePad om pijlen te schieten, of grijp een Wii-afstandsbediening Plus en zwaai ermee als een zwaard. Zorg dat je helemaal vertrouwd bent met je wapen voordat je probeert een grootmeester-rang te halen - want één verkeerde beweging en je bent het haasje!

    De heldenboog bewijst dat een krachtige aanval de beste verdediging is. Een volledig opgeladen schot kan een hele rij vijanden uitschakelen en zelfs houten schilden vernietigen, waardoor sommige vijanden zich niet meer kunnen verdedigen! Tijdens het opladen beweegt je Mii-personage even niet vooruit, en die extra tijd kun je vaak goed gebruiken om je vijanden te snel af te zijn.

    Als je liever als zwaardvechter de monsters te lijf gaat, moet je niet vergeten dat je daarbij op de B-knop kunt drukken om je schild te heffen. Met geheven schild kun je niet door vijanden geraakt worden, en omdat de heldenstrijd geen tijdslimiet kent, kun je zolang je wilt blijven blokken tot het perfecte moment om terug te slaan is aangebroken!

    Je kunt het zwaard ook opladen voor een krachtige slag door de controller omhoog te houden tot het ijzer gloeit. Als het zwaard is opgeladen hoef je er niet meteen mee te slaan - je kunt ook eerst je schild heffen om een aanval te blokkeren, en pas daarna toeslaan. De meeste vijanden zijn vlak na hun aanval op hun kwetsbaarst, dus probeer direct na het blokken je zwaard te gebruiken om ze enorme schade toe te brengen!

    Het is gevaarlijk om alleen te gaan - dus neem je vrienden mee!

    Bovenstaande technieken zullen je zeker helpen om grootmeester te worden, maar je hebt die rang nog eerder te pakken als je hulp van wat vrienden inroept. Drie zwaarden en een boog vormen een machtige verdediging tegen de krachten van Ganon, maar je sterkste wapen is communicatie - laat je teamgenoten weten welke vijanden naderen en op welke doelen ze zich het best kunnen richten. Overleg, werk samen en deel de roem!