Van 16 november t/m 20 december kun je dagelijks Super Mario-prijzen winnen tijdens ons Super Mario Bros. 35th Anniversary-prijzenfestival!

Voor elke Super Mario-fan zit er wel wat leuks bij!

Als je al een Nintendo-account hebt of er een aanmaakt vóór 16 november 2020, maak je bij elke prijstrekking waaraan je meedoet automatisch meer kans om een prijs te winnen! Zorg er dus voor dat je een Nintendo-account hebt om deze bonus te ontvangen en je kansen om iets te winnen te vergroten!

Heb je al een Nintendo-account? Dan ben je helemaal klaar voor het prijzenfestival! Je profiteert dan automatisch van de speciale bonus bij deelname aan elke dagelijkse prijstrekking.

Nintendo-account aanmaken

Hoe kan ik meedoen?

1. Log in op je Nintendo-account.

Je hebt een Nintendo-account nodig om mee te doen aan het Super Mario Bros. 35th Anniversary-prijzenfestival. Je kunt op onze website inloggen of een Nintendo-account aanmaken door in de rechterbovenhoek op INLOGGEN te klikken.

Opmerking: gebruikers die geen e-mailadres hebben dat is geregistreerd op hun Nintendo-account, kunnen niet deelnemen aan het Super Mario Bros. 35th Anniversary-prijzenfestival. Je kunt een e-mailadres registreren als je 16 jaar of ouder bent.

2. Geef Nintendo toestemming om e-mails te sturen

Als je een van de winnaars bent, moeten we contact met je kunnen opnemen zodat je je prijs kunt ontvangen. Werk je Nintendo-accountinstellingen bij en sta toe dat Nintendo je e-mails kan sturen, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Werk je accountinstellingen bij

Nu ben je er helemaal klaar voor! Kom hier op 16 november terug om mee te doen aan de eerste trekking van ons Super Mario Bros. 35th Anniversary-prijzenfestival!