Downloadbare content

Door je Wii U-systeem met het internet te verbinden, gaat er een enorme wereld van content voor je open. Ontdek spellen die je nergens anders kunt vinden, snel en gemakkelijk verkrijgbaar via de Nintendo eShop.

Wii U Basic Pack: afhankelijk van de Wii U hardwarebundel die je bezit en de manier waarop je deze gebruikt, kan er extra opslagmedia nodig zijn om dit spel te downloaden in de Nintendo eShop.

CI_WiiU_ranking_NL.png

Spellen in overvloed

Voor het downloaden van software op Wii U, moet je bij de Nintendo eShop zijn. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste hits of juweeltjes uit de videospelgeschiedenis die je misschien gemist hebt, je vindt vast iets om van te genieten!

Kom meer te weten

CI_WiiU_balance_NL.png

Eenvoudig winkelen

Het kopen van content in de Nintendo eShop is heel gemakkelijk. Voeg bedragen toe met een creditcard of Nintendo eShop Card, vind het spel dat je wilt kopen en je kunt het meteen downloaden!

Zo kun je spellen kopen

Tijd voor een update

Om toegang te krijgen tot de Nintendo eShop, het paradijs voor online verkrijgbare spellen, moet je eerst een systeemupdate uitvoeren.

Meer over systeemupdates

Er is meer te beleven

Naast dat de Nintendo eShop op Wii U gevuld is met de beste downloadbare spellen, kun je er ook video's bekijken, beoordelingen van andere gebruikers zien en nog veel meer.

CI_WiiU_NintendoNetwork_white.png

Speel je spel online

Neem het op tegen - of werk samen met - spelers van over de hele wereld, via Nintendo Network. Let op het Nintendo Network-logo voor een nieuwe wereld aan online entertainment!

Eenvoudiger downloaden

Als er een systeemupdate wordt uitgevoerd, kunnen beschikbare systeem- of software-updates en gegevens van gekochte software automatisch worden gedownload en geïnstalleerd, zelfs wanneer het systeem uit staat.

Nu nog handiger!

Door een downloadcode op het internet te gebruiken kan je systeem software beginnen te downloaden, zodat die klaar is voor gebruik als jij wilt gaan spelen!

Meer ontdekken

Automatisch software ontvangen

Het Wii U-systeem kan automatisch demo's en aanbevolen titels, gedistribueerd via SpotPass, van Nintendo ontvangen. Je weet nooit wat je kunt verwachten als je je systeem aanzet! Deze functie kan ingeschakeld of uitgeschakeld worden binnen het internetgedeelte van je systeeminstellingen.

TM_WiiU_PikminShortMoviesHD.jpg

PIKMIN Short Movies

Normaal gesproken kom je Pikmin alleen tegen in games, maar nu zijn ze uit hun natuurlijke omgeving geplukt en in de wereld van computeranimaties beland!