Nintendo eShop Cards

Een kaart voor al je aankopen in de eShop!

Nintendo eShop Cards zijn een snel, gemakkelijk en veilig alternatief voor creditcards, wanneer je games en andere content in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch of de officiële website van Nintendo* wilt kopen. Er zijn kaarten van € 15, € 25, € 50, € 75 en € 100 verkrijgbaar, waardoor deze kaarten in ieders budget passen. Nintendo eShop Cards zijn ook fantastische cadeaus voor Nintendo-fans!

Gemakkelijk te gebruiken

Kras de zilverkleurige laag op de achterkant van een Nintendo eShop Card weg om de 16-cijferige activeringscode te zien. Voer deze code in in de Nintendo eShop op je Wii U of Nintendo 3DS, het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop om het bedrag aan je tegoed toe te voegen.

Het gebruik van de kaarten kost verder geen geld: met een Nintendo eShop Card van € 15 kun je gewoon € 15 aan je tegoed toevoegen. Ga naar onze pagina Games kopen voor meer informatie over hoe je software kunt kopen in de Nintendo eShop.

Ook bij jou in de buurt verkrijgbaar

Nintendo eShop Cards zijn in heel Europa verkrijgbaar bij verschillende winkels.

*Om downloadgames te kunnen kopen in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die gekoppeld is aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.