Hoe kun je deze software voor de Wii U downloaden?

Hiervoor heb je het volgende nodig:

  • Een Wii U-systeem
  • Een breedband-internetverbinding. Ga naar Klantenservice voor meer informatie over internetverbinding op je Wii U.
  • Een gebruikersaccount die gekoppeld is aan een Nintendo Network ID. Je kunt een Nintendo Network ID koppelen in de gebruikersinstellingen. Raak je Mii-personage in de linker bovenhoek van het Wii U-menu aan en kies vervolgens NINTENDO NETWORK ID KOPPELEN.
  • Afhankelijk van de dienst die je gebruikt, heb je mogelijk ook een account en/of lidmaatschap nodig. Ga naar de website van de provider voor meer informatie.

Connect_to_the_internet_NL.jpg

1. Zorg dat je Wii U met het internet is verbonden en log dan in met een gebruikersaccount waaraan een Nintendo Network ID is gekoppeld.

caps_HBM-001_l~1.jpg

2. Ga naar de Nintendo eShop door het oranje Nintendo eShop-pictogram aan te raken en zoek vervolgens naar de software via het zoekveld in de rechter bovenhoek.

3. Volg de instructies op het scherm om de software te downloaden en te installeren.

4. Zodra de software is geïnstalleerd, kun je deze openen in het Wii U-menu. Volg dan de instructies op het scherm om te beginnen!

Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je bezit en je gebruik ervan heb je mogelijk een aanvullend opslagmedium nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.