Over WiiWare


In 2019 sluiten we het Wii-winkelkanaal dat gebruikt wordt op de Wii en de Wii U. Dit kanaal is in gebruik sinds december 2006.

Lees dit artikel voor alle einddata per dienst.


Of het nu gaat om spellen of kanalen, WiiWare levert unieke software die je rechtstreeks kunt downloaden naar je Wii. Via WiiWare heb je toegang tot unieke software van zowel de grootste speluitgevers als creatieve, onafhankelijke bedrijven. om je WiiWare-ervaring te beginnen en te zien welke software WiiWare te bieden heeft!

Klik hier

Krijg toegang tot een wereld vol nieuwe spelervaringen met WiiWare!

logo_wiiware.jpg

WiiWare biedt een scala aan spellen voor zowel nieuwkomers als veteranen. Of het nu gaat om simpele maar verslavende spellen of om betoverende avonturen, WiiWare-titels worden op een creatieve manier geproduceerd, waarbij rekening wordt gehouden met de unieke mogelijkheden van het Wii-systeem.

Gebruik de navigatieknoppen hierboven om meer te weten te komen over de populairste WiiWare-titels, om alles te lezen over Nintendo Points of om je op weg te laten helpen door handige instructievideo's. Bekijk de video hier rechts voor een korte introductie van WiiWare.

WiiWare-introductievideo

Een kleine selectie van het grote scala aan beschikbare WiiWare-spellen: