Covers

Je kunt de covers van je New Nintendo 3DS verwisselen om het uiterlijk aan te passen.

Er worden sets uitgebracht met voor- en achtercovers met verschillende leuke ontwerpen. Verwissel ze wanneer je wilt, en combineer compleet verschillende voor- en achtercovers om een volledig unieke look te creëren!

Let op: er zijn alleen verwisselbare covers voor de New Nintendo 3DS. Je kunt deze niet gebruiken voor de New Nintendo 3DS XL. De coverontwerpen die je hier ziet, zijn voorbeelden. Mogelijk zijn ze momenteel niet verkrijgbaar. Vraag in de winkel na of de uitvoering die je zoekt, nog wordt verkocht.

Bekijk ze allemaal

Creëer je eigen look

Je kunt verschillende covers voor de voor- en achterkant van je New Nintendo 3DS met elkaar combineren. Probeer verschillende combinaties uit en creëer een volledig unieke look!

Wit
Zwart

Oplaadstation

Dit station wordt gebruikt met een voeding. Een oplaadstation kan het opladen gemakkelijker maken.

Je kunt de voeding van de Nintendo 2DS, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo DSi of Nintendo DSi XL gebruiken voor de New Nintendo 3DS. De voeding is ook apart verkrijgbaar.

New Nintendo 3DS-oplaadstation (Wit)

New Nintendo 3DS XL-oplaadstation (Zwart)

Voeding

Met deze voeding kun je een Nintendo 2DS of 3DS opladen.

Als je er al een voeding hebt voor de Nintendo 2DS, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo DSi of Nintendo DSi XL, dan kun je die ook gebruiken voor de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL.

Naar boven