De New Nintendo 3DS biedt nieuwe aanpassingsmogelijkheden, een betere snelheid, een nieuwe besturing, een nieuwe 3D-weergave en een volledig nieuwe game-ervaring!

Betere besturing

C-stick

Naast de L- en R-knop zijn de ZL- en ZR-knoppen toegevoegd, en bij de A-, B-, X- en Y-knop zit bovendien de gloednieuwe C-stick, zodat je nog meer besturingsmogelijkheden hebt.

Dankzij deze toevoegingen is het gemakkelijker dan ooit tevoren om met je handheld-systeem op het internet te surfen, of om de perfecte controle te hebben in diverse games.

ZR-knop ZL-knop

Besturingsopties waar je vroeger het draaiknop Pro-accessoire voor nodig had, zijn nu geïntegreerd in het systeem: perfect als je onderweg Monster Hunter 4 Ultimate wilt spelen!

Surfen op het internet is heel eenvoudig, want met de ZL- en ZR-knop kun je tussen tabbladen wisselen, en je kunt inzoomen op de pagina met de C-stick.

Krachtiger systeem

Sneller software downloaden*

De verbeterde CPU zorgt ervoor dat je sneller software kunt downloaden, en applicaties zoals Miiverse sneller kunt laden.*

We willen software uitbrengen voor de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL die ten volste gebruikmaakt van de nieuwe CPU. Sommige games voor de New Nintendo 3DS beschikken over betere graphics en gameplay op de New Nintendo 3DS.

NFC-functie voor software die amiibo ondersteunt

Geef je gameplay een extra boost met amiibo: interactieve figuren die NFC (communicatie met de directe omgeving) gebruiken om je games op verrassende nieuwe manieren nog leuker te maken!

Het onderste scherm van de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL is voorzien van een NFC-sensor, die geschikt is om gegevens mee te lezen en te schrijven. Daardoor kun je amiibo gebruiken in ondersteunde software.

Kom hier meer te weten over amiibo!

Verbeterde 3D-weergave

De superstabiele 3D-functie zorgt ervoor dat de New Nintendo 3DS de positie van je gezicht kan bepalen met de camera aan de binnenzijde, zodat de hoek automatisch wordt aangepast. Zo kun je zelfs wanneer je veel beweegt tijdens het spelen, genieten van de beste 3D-ervaring.

Let op: 3D-beelden worden door iedereen op verschillende manieren waargenomen. Het gebruik van de 3D-functie door kinderen tot en met zes jaar kan leiden tot verslechtering van het gezichtsvermogen, dus gebruik het ouderlijk toezicht om de weergave van 3D-beelden te beperken.

Nintendo 3DS XL

New Nintendo 3DS XL

Geënsceneerde afbeelding

Speel al je huidige Nintendo 3DS-games

Je kunt de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL gebruiken met al je huidige Nintendo 3DS-software.**

Je kunt software en gegevens van je huidige Nintendo 3DS overdragen naar je New Nintendo 3DS.

Blijf je favoriete Nintendo DS-games spelen

Wees niet bang dat je je huidige Nintendo DS-games verliest als je de New Nintendo 3DS gaat gebruiken. Vrijwel alle bestaande Nintendo DS- en Nintendo DSi-games kun je in 2D spelen op de New Nintendo 3DS. Op die manier kun je je favoriete Nintendo DS-games gewoon blijven spelen.

Verbeterde functies

Oorspronkelijke Nintendo 3DS
New Nintendo 3DS

Betere camerafuncties

Je kunt betere foto's maken in omgevingen met weinig licht.

Gegevens overdragen met de microSD-kaart

Als je een draadloze lokale netwerkverbinding hebt, dan kun je direct gegevens overdragen van en naar je pc.

Als je een pc hebt die is verbonden met hetzelfde lokale draadloze netwerk als de New Nintendo 3DS of New Nintendo 3DS XL, dan kun je foto's en muziek overdragen zonder de microSD-kaart te verwijderen.

Helderheid automatisch aanpassen

Je kunt instellen dat de helderheid van het scherm automatisch wordt aangepast op basis van de hoeveelheid licht in je omgeving. Daardoor gaat de batterij ook langer mee dan die van de oorspronkelijke Nintendo 3DS.

Online video's kijken

Bekijk video's online*** met de internetbrowser die op het systeem is geïnstalleerd.

Pas je systeem aan

Net als op andere Nintendo 3DS-systemen kun je op de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL thema's gebruiken om het HOME-menu van je systeem aan te passen!

Er zijn allerlei ontwerpen verkrijgbaar in de themawinkel, waaronder thema's met Mario, Zelda en andere beroemde personages. Sommige thema's zijn zelfs voorzien van unieke achtergrondmuziek en geluidseffecten!

Ontdek onze thema's voor het HOME-menu

Verwisselbare covers

Je kunt de covers van je New Nintendo 3DS verwisselen om het uiterlijk aan te passen.

Er worden sets uitgebracht met voor- en achtercovers met verschillende leuke ontwerpen. Verwissel ze wanneer je wilt, en combineer compleet verschillende voor- en achtercovers om een volledig unieke look te creëren!

Kies nu je eigen look

Let op: er zijn alleen verwisselbare covers voor de New Nintendo 3DS. Je kunt deze niet gebruiken voor de New Nintendo 3DS XL. De coverontwerpen die je hier ziet, zijn voorbeelden. Mogelijk zijn ze momenteel niet verkrijgbaar. Vraag in de winkel na of de uitvoering die je zoekt, nog wordt verkocht.

Naar boven