Fortnite seizoen 8 in zicht!


28-02-2019

Fortnite seizoen 8 is nu verkrijgbaar en zit barstensvol knotsgek vermaak! Pak je Nintendo Switch erbij en spelen maar! Elk seizoen bevat nieuwe locaties, nieuwe voorwerpen, een nieuwe Battle Pass en meer!

Abonneer je op op
YouTube

Battle Royale

Seizoen 8 is gearriveerd en er is een gigantische vulkaan verschenen! De Prisoner is bevrijd uit het kasteel van de Ice King en heeft Fortnite en de eilanden in lichterlaaie gezet. Piraten, ninja's en een scheepslading aan nieuwe vechters zullen op schatzoektocht gaan, elkaar met Pirate Cannons bestoken en legendarische buit ontdekken.

De waaghalzen onder jullie kunnen met behulp van vulkanische openingen naar de Lazy Lagoon en Sunny Steps gaan. Er zijn talloze nieuwe gebieden en geheimen om te ontdekken. Ahoy, Fortniters!

Nieuw in seizoen 8: Party Assist! Voorafgaand aan een wedstrijd kun je een dagelijkse of wekelijkse uitdaging kiezen en hulp krijgen van je vrienden! Werk samen met een vriend om de nieuwe uitdagingen te voltooien.

Abonneer je op op
YouTube

Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook een gloednieuwe Battle Pass. Voor 950 V-Bucks kun je meer dan 100 nieuwe, exclusieve beloningen vrijspelen. Als je de Battle Pass koopt, krijg je dit seizoen direct de outfits 'Blackheart' en 'Hybrid', die je beide kunt upgraden om nieuwe stijlen vrij te spelen.

Als je de dertien gratis Overtime Challenges tijdens het 'Share the Love'-evenement hebt voltooid, kun je via het tabblad 'Battle Pass' je gratis Battle Pass van seizoen 8 claimen of met korting upgraden naar een Battle Bundle.

Creatief

Zet dodelijke vallen op of ontwikkel loodzware beproevingen in je eigen avonturengames met de nieuwe Jungle Temple Prefab en Pinball Bumpers, die exclusief in Fortnite Creative beschikbaar zijn.

NSwitchDS_Fortnite_JungleTemple_enGB.jpg

Bekijk de volledige lijst met aanpassingen op Fortnite.com.

Je kunt de game nu gratis* via de Nintendo eShop op de Nintendo Switch of via de Fortnite-pagina downloaden en spelen.**

*Bevat in-app aankopen.

**Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.