Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder tv

Ben je ooit met een game gestopt omdat je niet genoeg tijd had om te spelen?

De Nintendo Switch kun je in alle situaties gebruiken, zodat je altijd gemakkelijk tussendoor de games kunt spelen die je wilt

Dit systeem luidt een nieuw tijdperk in waarin je je leven niet hoeft aan te passen om games te spelen. In plaats daarvan past het systeem zich aan aan je leven.

Speel je favoriete games altijd, overal en met iedereen, dankzij de vrijheid en flexibiliteit die de diverse speelstijlen bieden.

Ben je ooit met een game gestopt omdat je niet genoeg tijd had om te spelen?

De Nintendo Switch kun je in alle situaties gebruiken, zodat je zelfs als je het druk hebt, de games kunt spelen die je wilt.

Dit systeem luidt een nieuw tijdperk in waarin je je leven niet hoeft aan te passen om games te spelen. In plaats daarvan past het systeem zich aan aan je leven.

Speel je favoriete games altijd, overal en met iedereen, dankzij de vrijheid en flexibiliteit die de diverse speelstijlen bieden.

Tv-stijl
Neem plaats voor de tv en speel games met een groep.
Sluit je systeem aan op je tv, zodat zowel kinderen als volwassenen games kunnen spelen. Dit is de ideale manier om thuis plezier te maken met familie en vrienden.
Tafelstijl
Eén scherm voor twee spelers.
Als je geen tv bij de hand hebt, klap dan de standaard van de Nintendo Switch uit en geef een Joy-Con aan een vriend om samen of tegen elkaar te spelen op het scherm.
Handheldstijl
Altijd en overal spelen op een groot scherm.
Ervaar de gameplay als thuis op de tv, waar je ook bent. Speel meeslepende games waarvan je dacht dat je ze nooit buiten de deur kon spelen.
Lokale multiplayer
Multiplayer met maximaal acht systemen
Spelers kunnen maximaal acht systemen met elkaar koppelen om met zijn achten samen of juist tegen elkaar te spelen in games voor meerdere spelers.
Online multiplayer
Als je jezelf aanmeldt voor de onlinedienst van de Nintendo Switch*, kun je met vrienden en andere spelers van over de hele wereld spelen. Je kunt dankzij deze betaalde ledenservice online met anderen spelen en een speciale app voor smartphones en tablets gebruiken. Met die app kun je verbinding maken met je Nintendo Switch en online speelsessies met je vrienden organiseren.
*Gebruikers kunnen deze betaalde onlinedienst tot de officiële release in 2018 gratis gebruiken.
Samen spelen met de
Joy-Con
Aan de Nintendo Switch zitten twee controllers die je samen of apart kunt gebruiken: de Joy-Con-controllers.
Als je de twee Joy-Con-controllers vastmaakt aan de Joy-Con-houder, dan kun je ze gebruiken zoals een traditionele controller. Iedere Joy-Con vormt ook een opzichzelfstaande controller.

Als je een van de Joy-Con-controllers aan een vriend geeft, dan kun je samen overal multiplayergames spelen.

Je kunt games spelen door één Joy-Con verticaal of horizontaal vast te houden, maar het is ook mogelijk om in iedere hand één Joy-Con te houden.

Maak de Joy-Con-polsbandjes die je in de verpakking vindt, vast aan de controller en doe de bandjes rond je pols om de bewegingsbesturing van de Joy-Con te gebruiken.

Als je de Joy-Con verticaal vasthoudt, kun je de SL- en SR-knop ook gemakkelijk gebruiken.

Joy-Con:
een gloednieuwe
manier van spelen
Een aanraking die meer is dan een trilling
Stel je voor dat de Joy-Con een glas met ijsblokjes is. Dankzij de HD-trilfunctie voel je hoe de ijsblokjes elkaar raken als je de Joy-Con kantelt en ronddraait.

Eén ijsblokje, twee... De HD-trilfunctie is zo realistisch dat je zelfs kunt voelen hoeveel ijsblokjes er in het glas zitten. Het is bijna alsof je een echt glas vasthoudt.

De HD-trilfunctie van de Joy-Con zorgt voor een realistische ervaring die beeld en geluid alleen niet teweeg zouden kunnen brengen.
Vorm, beweging en afstand herkennen
illustDe infrarood-bewegingscamera in de rechter-Joy-Con kan de vorm, beweging en afstand van voorwerpen herkennen.

De camera kan bijvoorbeeld het verschil zien tussen de handgebaren steen, papier en schaar. Hierdoor kun je unieke gameplay ervaren die je nog nooit eerder hebt gezien!
Naar boven
Switch&Play
Speelstijlen
Multiplayer
Joy-Con
Menu