Breng kleur terug naar Dreamland!

Het is weer een vredig dagje in het kleurrijke Dreamland. Kirby en zijn vrienden gaan lekker hun gangetje, totdat plotseling een mysterieuze slechterik uit een portaal komt om alle kleuren uit Kirby's wereld te zuigen!

Aan Kirby de taak om Dreamland weer vrolijk en fleurig te maken! Met behulp van een magische kwast springt Kirby door het portaal om een nieuw, kleurrijk avontuur te beginnen…

De hoofdrolspelers!

Kirby

Dit schattige roze bolletje is altijd klaar om in actie te komen - of rollen! Kirby heeft een onstilbare trek, vooral in avontuur!

Eline

Een magische kwast die uit het portaal ontsnapt en Kirby helpt tijdens zijn avonturen. Eline kan regenboogtouwen tekenen die Kirby en Waddle Dee als platformen kunnen gebruiken. Ze kan Kirby ook transformeren!

Waddle Dee

Deze bewoners van Dreamland gaan met Kirby mee op avontuur. Met hun scherpe speren kunnen ze vijanden steken, en ze kunnen Kirby ook dragen!

Claycia

Claycia vormt de nieuwste bedreiging van Dreamland. Deze kwaadaardige kunstenares heeft alle kleuren uit Kirby's wereld gestolen. Je moet haar stoppen!