CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_Overview_SaveDataCloud_Intro_2.png

Opslagcloud

Maak online veilig en automatisch een back-up van je opgeslagen spelgegevens. Hierdoor is het heel eenvoudig om je spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken.

Bekijk games die compatibel zijn met de opslagcloud

Opmerking: bepaalde games worden mogelijk niet ondersteund.

Animal Crossing: New Horizons heeft geen ondersteuning voor de opslagcloud-functie van Nintendo Switch Online. Het is voor Nintendo Switch Online-leden echter wel mogelijk om een back-up te maken van opgeslagen gegevens van Animal Crossing: New Horizons en deze terug te halen van de server, mocht het spelsysteem kapotgaan, kwijtraken of gestolen worden. Raadpleeg de klantenservice voor meer informatie.

CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_DataCloud_Backup.jpg

Maak automatisch een back-up

Als je bent verbonden met het internet, zal er automatisch een back-up worden gemaakt van je opgeslagen gegevens, zelfs als je Nintendo Switch in de slaapstand staat. Hiervoor heb je geen ingewikkelde instellingen of updates nodig.


CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_DataCloud_MoveBetweenSystems.jpg

Wissel tussen systemen

Opgeslagen gegevens zijn gekoppeld aan je Nintendo-account, dus je hoeft alleen maar in te loggen om toegang te krijgen. Als je een ander systeem gebruikt, kun je gewoon verdergaan waar je gebleven was in je game door je gegevens te downloaden.


Automatisch back-ups maken is standaard geactiveerd. Je kunt dit aanpassen in de systeeminstellingen van de Nintendo Switch. Afhankelijk van je internetverbinding kan het mogelijk zijn dat er niet automatisch een back-up kan worden gemaakt. Je kunt per gebruiker één bestand met opgeslagen gegevens per game uploaden.